Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Ο «κυρίαρχος» λαός πειραματόζωο στο πρακτορικό εργαστήρι του Τζέφρη

Ο πολίτης Π. Λ. Παπαγαρυφάλλου
Πρόεδρος της Επιτροπής Ενημερώσεως Εθνικών Θεμάτων

Το μάθαμε κι αυτό επίσημα και από τα δικά του χείλη.
Σε συνέντευξή του, της 2 Μαΐου, στο περιοδικό «ΤΙΜΕ», είπε και τα εξής σχετικά με τα «Μνημόνια» και τα δάνεια: «Πιστεύω ότι δεν θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί, γίναμε πειραματόζωο, ποντίκι εργαστηρίου, ένα πείραμα» (Εκτεταμένα αποσπάσματα αυτής της συνέντευξης, παραθέτει ο «Ελεύθερος Τύπος» της 3/5/2012).
Εύγλωττη και κυνική ομολογία του Giorgos για το πώς αντιμετώπισε και το πώς χειρίστηκε την επιβίωση ενός έθνους και ενός ολόκληρου λαού: Σαν πειραματόζωα.
Για τον γράφοντα ποτέ δεν υπήρξε  καμμία αμφιβολία για τα φιλελληνικά αισθήματα του «σοσιαλιστή» Παπανδρέου και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, σ’ ένα πολυσέλοιδο κριτικό μου κείμενο για τον τότε σύμμαχό του Γ. Καρατζαφέρη, τον χαρακτήριζα ως «εθνικό νεκροθάφτη» (το κείμενο αυτό διακινήθηκε  σε πολλούς αποδέκτες ηλεκτρονικών ιστοσελίδων, με ημερομηνία 19 Μαΐου 2010). Ταυτόχρονα, με τον ίδιο τρόπο, διακίνησα τη φωτογραφία του με τίτλο; «Καταζητείται. Ως πότε θα ανεχόμαστε αυτόν τον εθνικό νεκροθάφτη;» (βλ. το από 20/5/2010 σχόλιό μου).
Απαντήσεις στα κείμενα αυτά δεν δόθηκαν. Οι σχολιαστές παντός τύπου εσιώπησαν τρώγοντες... ενώ ένα μεγάλο τμήμα του «κυρίαρχου» λαού του  ΠΑΣΟΚ συνέχιζε και συνεχίζει να τον δοξάζει!
Είναι προφανές ότι όταν κάποιος δέχεται το ρόλο του πειραματόζωου αποδέχεται ασμένως και το ρόλο του πολιτικού πιθήκου.
Είναι αυτοί που κυβέρνησαν την «υπερήφανη» Ελλάδα για ολόκληρες δεκαετίες και την «έπνιξαν στα σκατά» μαζί με τους κοπρίτες της Νέας Δημοκρατίας!
Ελλάδα σε ψόφησαν τα πολιτικά ψοφίμια.
Εν κατακλείδι θα έλεγα ότι αυτή η ομολογία του εθνικού νεκροθάφτη επιβεβαιώνει το σχόλιό μου της 21/2/2011 (αναρτήθηκε σε πολλές ιστοσελίδες), το οποίο είχε ως τίτλο: «Αποστολή Ανδρέα Παπανδρέου και υιού του Γεωργίου (ή Τζέφρη) εστέφθη υπό πλήρους επιτυχίας».
Στο κείμενο εκείνο, περιγράφοντας τις «λαμπρές» επιδόσεις τους στην κατεδάφιση της Ελλάδος, έγραφα: «Από την άποψη αυτή πατήρ και υιός Παπανδρέου παίρνουν ΑΡΙΣΤΑ στην άψογη εκτέλεση της... υψηλής αποστολής τους... Η Ελλάδα παραδόθηκε πισθάγκωνα δεμένη στον γιο του Γιώργο, ο οποίος με απίθανη μαεστρία και εθνοκτόνες ενέργειες την οδήγησε στην Τρόικα και στη Νέα Κατοχή του ΔΝΤ... Κι όλα αυτά όχι μόνο χωρίς ν’ ανοίξει ούτε ρουθούνι αλλά, αντίθετα, και με τη στήριξη εκατομμυρίων «σοσιαλιστών»!
Όμως, ο κόσμος των πολιτικών πιθήκων εξακολουθεί να χορεύει το χορό των κολασμένων στο πτώμα της Ελλάδος.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πότε ἐπιτέλους θὰ παύσετε κύριε καθηγητὰ νὰ παραληρεῖτε ψευδῶς,άναιτίως καὶ βλακωδῶς εἰς βάρος τοῦ κ. Καρατζαφέρη καθ'ἥν στιγμὴν ἡ Ἑλλὰς τὸν ἔχει τόσην ἀνάγκην; Ἐπιτέλους, ὁ πατριωτισμός σας ἐξαντλεῖτε εἰς τὸ λιβελλογραφεῖν ἐπὶ δικαίων καὶ ἀδίκων; Λυποῦμαι!

ΛΑΒΡΥΣ