Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

«Με το ΚΚΕ για ανατροπή»!

Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου
Προέδρου της Επιτροπής Ενημερώσεως Εθνικών Θεμάτων

Πρόκειται για σύνθημα σε πανό στη συγκέντρωση του κόμματος στο Πεδίον του Άρεως, μετά την άρνησή του να πάρει μέρος στην άσκηση της εξουσίας!
Αντί να κυβερνά προτιμά να παριστάνει το κόμμα της αενάου αντιπολίτευσης και της διαμαρτυρίας για να κάνει την... ανατροπή!
Σε τούτη τη χώρα των μεγάλων υποκριτών και πλείστων κοπριτών, οι πάντες διακηρύσσουν την «ανατροπή» του συστήματος αλλά στην ουσία το στηρίζουν!
Πρώτος «ανατροπέας» ο και μετέπειτα πολιτικός κωλοτούμπας Γ. Καρατζαφέρης, ο οποίος, μπαίνοντας στη Βουλή το στήριξε μετά μανίας!
Ακόμη και στο... γνωστό ανατρεπτικό «Mega» υπάρχει η γνωστή... επαναστατική εκπομπή που φέρει τον τίτλο «Ανατροπή»!
Η ζωή όμως των Ελλήνων Χριστιανών αποδεικνύει ότι όσο περισσότερο μιλούν για την «ανατροπή», τόσο περισσότερο το σύστημα στηρίζεται.
Επειδή όμως αυτή η κοινωνική και πολιτική αναγκαιότητα δεν γίνεται ούτε με συνθήματα ούτε με τουμποφλό ξαναθυμίζω το εννοιολογικό της περιεχόμενο από το λεξικό που λέει:
Ανατρέπω = Αναποδογυρίζω – καθαιρώ – καταλύω – ματαιώνω.
Προχωρώντας διαβάζουμε:
Αναποδογυρίζω =  αναποδογυρίζω ανάποδα – αναποδογυρίζω τραπέζια και καρέκλες.
Πιο πέρα:
Καθαιρώ = κατεδαφίζω – γκρεμίζω
Επίσης:
Καταλύω = διαλύω – καταστρέφω – καταργώ
Τέλος, το ματαιώνω σημαίνει εμποδίζω
Συνεπώς, η γραμματολογική σημασία της «ανατροπής» προϋποθέτει χρήση και καταβολή υλικής δύναμης διαφόρων επιπέδων και δεν πραγματώνεται με συνθήματα και τηλεοπτικές εκπομπές.
Η βία αυτή μπορεί να απαιτεί και βρεγμένες σανίδες...

Δεν υπάρχουν σχόλια: