Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Διαμαρτυρίες απολυομένων στους δημόσιους οργανισμούς!

Ο  ερωτών πολίτης Π. Λ. Παπαγαρυφάλλου
Πρόεδρος της Επιτροπής Ενημερώσεως  Εθνικών Θεμάτων

Δάκρυα υποκρισίας χύνονται για χιλιάδες υπεράριθμους υπαλλήλους στο δημόσιο τομέα, οι οποίοι για δεκαετίες επιβαρύνουν τα άδεια κρατικά ταμεία, τα οποία  απευθύνονται για δάνεια στους τοκογλύφους για να πληρωθούν!
Είναι απορίας άξιον γιατί δεν ερωτώνται πως μπήκαν στους χώρους που εκκολάπτουν το κομματικό κηφηναριό; Με τί είδους προσόντα και τί είδους εξετάσεις κάλυψαν τις εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις μέχρι το 2040; Αν οι στρατιές αυτές των "εργαζομένων" είχαν ως μόνο προσόν την κομματική ταυτότητα είναι άδικο και πολιτικά ανήθικο να παραμένουν εκεί μόνο και μόνο να ψηφίζουν τους κομματικούς πατρώνες.
Πρόκειται για το πρόστυχο πελατειακό σύστημα των κοπριτών οι οποίοι το παράγουν, το αναπαράγουν και το στηρίζουν αφού το λεηλατούν παντοιοτρόπως.
Τρανή απόδειξη αυτού του άθλιου φαινομένου -πέραν των άλλων μυρίων- αποτελεί τούτη η πρόσφατη έρευνα του Ελεγκτικού Συνεδρίου, την οποία δημοσιεύει  "Η Καθημερινή" της 22 Μαρτίου έχοντας τον υπότιτλο στην πρώτη σελίδα:
"Υπέρβαση 47 δις ευρώ και λόγω διαφθοράς: Παράνομες αμοιβές σε δημόσιους υπαλλήλους, προσλήψεις εκτός νόμου, μη νόμιμες καταβολές αποζημιώσεων σε αιρετούς άρχοντες, σε επιδοτήσεις σωματείων για να κάνουν δημόσιες σχέσεις, κατατμήσεις και απευθείας αναθέσεις έργων".
Αυτά είναι τα "ιδεολογικά" λαμόγια του χυδαίου συμμοριακού συστήματος, που αποτελούν τα στηρίγματά του. Συνεπώς, αντί να… δακρύζουμε για τις απολύσεις τους πρέπει να τους τσακίσουμε για να πάψουν να το ψηφίζουν.
Φωτιά και τσεκούρι στους κοπρίτες όλων των κομμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: