Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Στην…ουρά και ο δήμαρχος Κομοτηνής για να ευχηθεί στον πρόξενο!


    Το άκρως θλιβερό θέαμα του δημάρχου Γιώργου Πετρίδη, να περιμένει στη σειρά μαζί με όλους τους τουρκόφρονες πράκτορες της Άγκυρας στην ελληνική Θράκη, για να ευχηθεί στον Τούρκο πρόξενο Σενέρ για τη γιορτή του Μπαϊράμ…
     Απ’ το αυτί και στον…πρόξενο! Και πάντως όχι στον δάσκαλο, αλλά ούτε φυσικά και στον…δήμαρχο, από τη στιγμή που ο δήμαρχος ήταν εκείνος που πέρασε τα πράσινα κάγκελα του Προξενείου Κομοτηνής. Μόνος μάλιστα αυτός από όλους τους χριστιανούς θεσμικούς του τόπου φαίνεται πως το διέπραξε (στην 1η φωτογραφία τον βλέπετε, αρκετά ευδιάθετο μάλιστα, ανάμεσα στον πρόξενο Σενέρ, τον αντιδήμαρχο Κομοτηνής Ριντβάν Μολλά Ισά και τον πρώην βουλευτή Ξάνθης Φαΐκογλου), εφόσον τουλάχιστον αληθεύει το δημοσίευμα του τουρκοπεριοδικού της Κομοτηνής «Ρόντοπ Ρουζγκαρί» (19/8/2012), που δεν μνημονεύει άλλους ελληνόφωνους των τοπικών μας Αρχών (πλην των - ούτως ή άλλως βεβαίως – παντελώς ασήμαντων Γιάννη Νικολαΐδη,περιφερειακού συμβούλου – και γνωστού επαγγελματία…Ποντίου - και Αργύρη Αργυρόπουλου, προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Κομοτηνής, αμφοτέρων επίσης από τη απύθμενη γελοιότητα που ονομάζεται…τοπικό ΠΑΣΟΚ). Σύμφωνα με αυτό το δημοσίευμα, «ο πρόξενος Ιλχάν Σενέρ και οι εργαζόμενοι στο Προξενείο υποδέχτηκαν τους καλεσμένους στην είσοδο και ευχήθηκαν στον καθένα ξεχωριστά. Στην τελετή εκείμετείχαν ο δήμαρχος Κομοτηνής Γεώργιος Πετρίδης και οι αντιδήμαρχοι Ριτβάν Μολλά Ισά και Μεχμέτ Δεβετζήογλου, οι βουλευτές Αχμέτ Χατζηοσμάν και Αϊχάν Καραγιουσούφ, ο μουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερήφ, ο μουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε, ο πρόεδρος του παραρτήματος Σμύρνης του «Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης» Αϊντίν Οζτζάν, ο Γ.Γ. του «Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης» του Βίτεν Μεχμέτ Χασάν, ο δήμαρχος Αρριανών Ιμπραήμ Σερήφ, ο δήμαρχος Ιάσμου Καδή Ισμέτ, οι πρώην βουλευτές Γκαλήπ Γκαλήπ και Αχμέτ Φαϊκογλου, πρόεδροι συλλόγων της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης και πολλοί ομογενείς. Οι εορτασμοί του Μπαϊραμιού συνεχίστηκαν αργότερα με την συμμετοχή όλων των μειονοτικών συλλόγων στην Ένωση Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής, ενώ εορτασμοί έγιναν και στο κόμμα DEB, στον Σύλλογο Τούρκων Δασκάλων Δυτικής Θράκης και στον σύλλογο αποφοίτων της ΕΠΑΘ». Σε αυτούς να προσθέσουμε και τον πρόεδρο του τουρκο-κόμματος DEBΜουσταφά Αλή Τσαβούς, όπως και τη δημοτική σύμβουλο Κομοτηνής (και επικεφαλής του δημοτικού πρακτορο-συνδυασμού των τουρκοφρόνων) Σιμπέλ Μουσταφάογλου, που επίσης παρέστησαν στην εκδήλωση του προξενείου.
     Γύρω-γύρω όλοι λοιπόν (τουτέστιν, άπαν το απερίγραπτο σκυλολόι των πρακτόρων και λοιπών τουρκοφρόνων της ελληνικής Θράκης) και στη μέση ο…Πετρίδης (στη 2η φωτογραφία μάλιστα τον βλέπετε και σε…τρυφερό ενσταντανέ μαζί με τους προκλητικούς τουρκόψυχους ομολόγους του Ιμπραήμ Σερήφ – από Αρριανά – και Καδή Ισμέτ – από Ίασμο – ενώ την τριάδα περιβάλλουν οι αντιδήμαρχοι Κομοτηνής Ριντβάν Μολλά Ισά και Μεχμέτ Δεβετζήογλου)! Και ας μην μας πει (ξανά) ο δήμαρχος τη γνωστή μπούρδα ότι επρόκειτο για εθιμοτυπική επίσκεψη λόγω της θρησκευτικής γιορτής! Εμείς σεβόμαστε απολύτως την εν λόγω γιορτή – και επειδή ακριβώς ξέρουμε πολύ καλά και το ότι είναι πράγματι θρησκευτική, του λέμε ενημερωτικά ότι θα ήταν πράγματι πολύ ευγενικό και μέσα στα πλαίσια της ειρηνικής συμβίωσης χριστιανών και μουσουλμάνων να επισκεφτεί για ευχές ο δήμαρχος της Κομοτηνής (όπως και οι άλλοι χριστιανοί αξιωματούχοι) τον θρησκευτικό ηγέτη της τοπικής μειονότητας, ήτοι τον νόμιμο μουφτή Μέτσο Τζεμαλή. Στο Προξενείο όμως, που δεν είναι θρησκευτικός αλλά κρατικός οργανισμός (και μάλιστα ανθελληνική φωλιά πρακτόρων), δεν έχει απολύτως ΚΑΜΜΙΑ δουλειά να πάει (ειδικά δε για το Μπαϊράμι)! Και πολύ περισσότερο βεβαίως δεν έχει απολύτως ΚΑΜΜΙΑ δουλειά να συνυπάρχει (-συγχρωτίζεται-συναγελάζεται-κωλοτρίβεται) στον ίδιο χώρο με τον Μέτε, τον Σερήφ, τον Γκαλήπ, τον Φαΐκογλου, τους εκπροσώπους του αλυτρωτικού BTTDD και άλλες πρακτοράντζες της Άγκυρας. Εκτός κι αν θεωρεί δηλαδή πως η άνοιξη του 2014 δεν είναι πλέον τόσο μακριά. Και ότι με την πλήρη κατάρρευση που έρχεται στα δημοτικά της πόλης (και δεν εννοούμε κατ’ ανάγκην με δική του ευθύνη, αλλά επειδή απλούστατα δεν γίνεται αλλιώς), θα πρέπει ν’ αρχίσει σιγά-σιγά ν’ αναζητεί και…καινούργιους συμμάχους…
    ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΞΕΝΟ-ΕΚΔΗΛΩΣΗ
1. Φυσικά παρών ο ψευδομουφτής Ξάνθης Μέτε στο χάπενινγκ. Το πρωί της ίδιας μέρας ήταν και πάλι μαζί με τον πρόξενο και τον Τούρκο αντιπρόεδρο Μποζντάγ στον Εχίνο, αλλά το…καθήκον, ως γνωστόν, δεν έχει ωράριο. 
2. Εδώ βλέπετε και την…ουρά έξω από το Προξενείο, που σας αναφέραμε και στον τίτλο του δημοσιεύματος. Όχι τίποτε άλλο, αλλά για να μη νομίζετε ότι υπερβάλλουμε κιόλας δηλαδή!
3. Το προεδρείο του συλλόγου αποφοίτων της ΕΠΑΘ με πρώτο τον πρόεδρο Ιμπραήμ Μεμέτ. Λϊγο πιο πίσω διακρίνεται και ο πρώην πρόεδρος Ντερντιμάν.
4. Το ζεύγος Γκαλήπ μαζί με τον πρόξενο και την σύζυγο του.
5. Ο δήμαρχος Ιάσμου Καδή Ισμέτ και πρόεδρος της λεγόμενης «Συμβουλευτικής Επιτροπής της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης». Από τα βασικότερα όργανα του προξενείου, οπότε πώς να μην πάει να ευχηθεί και στον αφέντη;
6. Εδώ ο πρόξενος Σενέρ με τον πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αργ. Αργυρόπουλο. Ε, αναδουλειές, βλέπετε (τελειώσανε γαρ και οι παχιές αγελάδες της Πασοκοκρατίας)! Να μην τα έχουμε καλά και με τα…αφεντικά;
7. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αϊχάν Καραγιουσούφ.
8. Η δημοτική σύμβουλος Κομοτηνής Σιμπέλ Μουσταφάογλου.
9. Ο πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς. Και αυτός καιρό είχε να δει τον πρόξενο…Από το πρωί της ίδιας μέρας στον Εχίνο!
10. Ο …σκιώδης υπουργός (Μακεδονίας-Θράκης, παρακαλώ – ας όψεται ο ψευτοβενιζέλος!) του ΠΑΣΟΚ Αχμέτ Χατζηοσμάν μαζί με τον πρόξενο, ενώ πιο πίσω ο δήμαρχος ΑρριανώνΙμπραήμ Σερήφ.
11. Και εδώ ο Ιλχάν Αχμέτ με τον πρόξενο Σενέρ (πιο δίπλα βλέπετε τις συζύγους τους και τέρμα δεξιά την υποπρόξενο Ιλκάι Κοτζαγιγίτ). Πρώην βουλευτής με τη ΝΔ – θυμίζουμε – οΙλχάν, υποψήφιος βουλευτής με τη ΔΗΣΥ (στις 6/5) και ακολούθως με τη ΔΗΜΑΡ (ένα μήνα αργότερα). Ε, να μην περάσει τώρα και από το Προξενείο; Συνηθισμένος από…γυροβολιές!


























 www.proxeneio-stop.org















Δεν υπάρχουν σχόλια: