Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Ή αλλάζουμε τα πάντα ή πάμε πάλι σε εμφύλιο

Γράφει ο Χρήστος Πασαλάρης

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα θυμούνται για πολλά χρόνια την εβδομάδα που ξεκινά αύριο σαν «εβδομάδα της μεγάλης σφαγής»! Οι μισοί γιατί θα ματώσουν μέχρι θανάτου με τα νέα φαρμακερά βέλη της κατοχικής κυβέρνησης και οι άλλοι μισοί (δηλαδή οι μικροί, μεσαίοι και μεγάλοι φοροφυγάδες) γιατί θα αντικρύσουν την τσιμπίδα του ΣΔΟΕ και των εφοριακών να αιωρείται πάνω από τα κεφάλια τους… 

ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ 
δυόμισι χρόνια δεινής οικονομικής κρίσης και στυγνής ξένης κατοχής για να ανακαλύψουμε (όχι όλοι δυστυχώς) ότι οι κορυφαίες πληγές της πατρίδας είναι δύο: Πρώτη και σπουδαιότερη: Η πολύχρονη, τρομακτική και ιλιγγιώδης φοροδιαφυγή. Και αμέσως μετά η εθνοκτόνος, παραλυτική και θανατηφόρα εισβολή των δύο εκατομμυρίων ξένων εισβολέων.

Η ΠΡΩΤΗ ισοδυναμεί με απώλειες για τα δημόσια ταμεία δώδεκα δισεκατομμυρίων ευρώ κατ’ έτος (όσα ήσαν αρκετά για να μη μας μαντρώσει ο Γεώργιος Παπανδρέου στο ΔΝΤ και στα Μνημόνια). Η δεύτερη είναι αυτή που έσπρωξε στην ανεργία (και στην τεμπελιά) 1.200.000 Ελληνες και άνοιξε διάπλατα τις πόρτες στο παραεμπόριο (με τα 200.000 λουκέτα στα μαγαζιά) και στην αχαλίνωτη εγκληματικότητα, τόσο που να μην υπάρχει σπίτι αχτύπητο από ξένους κακοποιούς.

ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ πόσο «Σκανδιναβική» θα ήταν σήμερα η εικόνα της πατρίδας αν όλοι οι Ελληνες πλήρωναν κανονικά τους φόρους τους και αν δεν υπήρχε ούτε ένας ξένος εισβολέας! Και αναρωτηθείτε γιατί, μετά τη μεταπολίτευση του 1974, οι φαύλοι που κυβέρνησαν την Ελλάδα όχι μόνο δεν επέβαλαν νοικοκυριό στη φορολογία αλλά και υπέκυψαν στη χειμαρρώδη εισβολή μεταναστών. Αναρωτηθείτε επίσης γιατί άπαντες οι πολιτικοί, μηδέ και των αριστερών εξαιρουμένων, κατρακύλησαν στην πελατειακή και ρουσφετολογική πανδημία, με τα κόμματα τους να παζαρεύουν ψήφους βυθίζοντας την πατρίδα στη διαφθορά...

ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ακόμη τον ολέθριο ρόλο που έπαιξαν στο ίδιο διάστημα τα media. Οι «βαρώνοι» τους, από κοινού με κάποιους καραγκιόζηδες του σιναφιού μας, υπηρέτησαν και υπηρετούν τυφλά το πελατειακό σύστημα. Γνωρίζετε όλοι πώς: Με το να χαλιναγωγούν και να απονευρώνουν τους πολίτες, τόσο ώστε να διαμαρτύρονται μεν αλλά «οριακά», δηλαδή ακίνδυνα για το Σύστημα. Ουδέποτε τους κάλεσαν να στρατευθούν σε μια μεγάλη δημοκρατική επανάσταση, που θα έστηνε αγχόνες για μερικούς «τέως» και «νυν», όπως είχαν πράξει οι επαναστάτες Πλαστήρας και Γονατάς, αμέσως μετά τη μικρασιατική καταστροφή του 1922 με υποκινητή τον επαναστάτη δημοσιογράφο Γαβριηλίδη... Αλλά εκείνοι πέθαναν στην ψάθα, σεμνοί και ταπεινοί. Δεν γλεντοκοπούσαν στη Μύκονο και στην Πάρο, όπως οι σημερινοί «τέως» και «νυν». Και κανένας τους δεν είχε το τέλος του πρώτου διώκτη των μεγάλων φοροφυγάδων Ιωάννη Καποδίστρια που τα έβαλε με τους Μαυρομιχαλαίους, αν και γνώριζε ότι τους προστάτευαν οι ξένες δυνάμεις.
ΘΑ ΠΟΥΝ πάλι κάποιοι από σας: «Εύκολη είναι η εκ του ασφαλούς ρητορική. Αφού όμως επανάσταση δεν τολμά να κάνει ο λαός μας, αφού γνήσιοι επαναστάτες σαν εκείνους του 1922 δεν υπάρχουν, αφού ακόμη και τα κόμματα της Αριστεράς παίζουν θέατρο (διότι, εδώ που τα λέμε, ούτε θέλουν ούτε μπορούν να κυβερνήσουν), αφού και οι σημερινές, κινητοποιήσεις, οριακές είναι (για την «τιμή των όπλων» γίνονται), αφού κανένας δεν τολμά να αποδοκιμάσει τους τροϊκανούς και να... γιαουρτώσει τον θρασύτατο Τόμσεν του ΔΝΤ, τι προτείνεις του λόγου σου; Να υποκύψουμε στα μνημόνια, να ξαναγίνουμε ραγιάδες, να προσκυνήσουμε την κατοχική κυβέρνηση γιατί ευλόγησε το δάνειο των 31,5 δισεκατομμυρίων και μαγειρεύει νέο έκτακτο χαράτσι δύο δισεκατομμυρίων; Τι προτείνεις;

ΠΡΟΤΕΙΝΩ στον πρωθυπουργό, εκ μέρους πιστεύω όλων των σκεπτομένων Ελλήνων, αμέσως μετά την ψήφιση του διαβόητου πακέτου των 31,5 δισ., να γίνει ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ! Να ορμήσει ακάθεκτος στη μεγάλη μάχη της αλλαγής δέκα φορές πιο αυστηρός και δέκα φορές πιο αποφασισμένος για τελική λύση σε αυτά τα δύο καυτά εθνικά προβλήματα: Τη φοροδιαφυγή και τη μετανάστευση. 

ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ, τότε αργά ή γρήγορα, τόσον αυτός όσο και τα κόμματα που τον στηρίζουν θα περάσουν μαραμένα και στιγματισμένα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Και τότε θα ιδούμε τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ και τους ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ, πανίσχυρους, να συγκρούονται και να σέρνουν τη δόλια Ελλάδα σε νέα εμφυλιοπολεμική περιπέτεια, όπως το εύχονται οι θιασώτες του διαβόητου Κίσσινγκερ.

ΜΑΚΑΡΙ όμως να πέφτω έξω!...


www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: