Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Η ιδιαίτερη συνάντηση του επι κεφαλής της Tasκ Force, Γερμανού φον Ράινχεμπαχ, με δική του πρωτοβουλία, με τον επίτιμο Πρόεδρο του Εθνικού μας Συμβουλίου Μανώλη Γλέζο, ευχόμαστε να είναι μια ακόμη θετική χειρονομία για την οριστική επίλυση του μεγάλου Εθνικού μας προβλήματος των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η 20ετής δική μας δραστηριότητα, η κινητοποίηση,επί τέλους και των μεγάλων κομμάτων στη διεκδίκηση των οφειλών και η  ενημέρωση και συσπείρωση του Ελληνικού Λαού γύρω από αυτό το μέγιστο Εθνικό Θέμα, συνέτειναν στην επιθυμία του φον Ράινχεμπαχ  να ενημερωθεί λεπτομερώς για το ηθικό και οικονομικό χρέος τους προς την Ελλάδα.
Και ας ελπίσουμε ότι δεν είναι και αυτή η απροσδόκητη επίσκεψη μια ακόμη χειρονομία  «καλής θελήσεως», σαν τις «αγαθές» πράξεις των σύγχρονων Γερμανών στα Καλάβρυτα και τις «φιλολογικές» συναντήσεις του κ.Φούχτελ στη Θεσσαλονίκη. Νομίζοντας ότι θα ξεχάσουμε την κλασσική φράση: « Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες»..
Εμείς ως Εθνικό Συμβούλιο,όπως ακριβώς έκανε και ο Μανώλης Γλέζος στη συνάντηση τους,τονίζουμε για άλλη μια φορά:
Ό,τι κι αν κάνουν, όσες πράξεις «καλής θελήσεως» κι αν εφεύρουν, εμείς, ως εκπρόσωποι ολόκληρου του Ελληνικού λαού και με την κατανόηση του λαού της Γερμανίας που το μεγαλύτερο ποσοστό του έχει συνειδητοποιήσει πόσο μας περιφρονούν όλοι οι ως τώρα κυβερνήτες του, δεν θα σβήσουμε από τη μνήμη μας τη ναζιστική λαίλαπα 41-44. Και δεν θα παρασυρθούμε από τα «δώρα» τους και τις «εθιμοτυπικές» συναντήσεις τους. Ελπίζοντας ότι και όλα τα Κόμματα της Βουλής θα πράξουν το ίδιο, με δυναμική και όχι αναιμική παρουσία στα έδρανά τους.
Θα διεκδικούμε κάθε μέρα και κάθε ώρα αυτά που μας οφείλουν και θα τους αναγκάσουμε να μας τα δώσουν. Κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.. Όχι μόνο τις  αποζημιώσεις,το δάνειο,τους κλεμένους αρχαιολογικούς μας θησαυρούς και τόσες άλλες λεηλασίες. Αλλά και για ηθικούς λόγους. Για λογαριασμό των αμέτρητων  μαρτυρικών πόλεων, των αμέτρητων θυμάτων και των μαυροφορεμένων συγγενών τους. Και, προπάντων, για λογαριασμό του Ελληνικού Λαού που είναι αποφασισμένος να μην ανεχτεί καμιά άλλη προσβολή από μερικούς αμετανόητους διαδόχους του ναζισμού..
Και θα τους το θυμίζουμε, όπου κι αν τους συναντούμε:  ΜΑΣ  ΧΡΩΣΤΑΝΕ…  ΔΕΝ  ΧΡΩΣΤΑΜΕ..
Για το Εθνικό Συμβούλιο  20.11.12
Στέφανος  Ληναίος, Γραμματέας της Συντονιστικής Επιτροπής

Δεν υπάρχουν σχόλια: