Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

«Διάλογοι» τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί

Ο πολίτης Π. Λ. Παπαγαρυφάλλου
Πρόεδρος της Επιτροπής Ενημερώσεως Εθνικών Θεμάτων


Σαράντα χρόνια αδολεσχία.
Σαράντα χρόνια αρλουμπολογία.
Σαράντα χρόνια αλληλοκοροϊδία.
Σαράντα χρόνια αλληλοεξαπάτηση.
Σαράντα χρόνια παραχάραξη της νοημοσύνης.
Σαράντα χρόνια ανακύκλωση των ίδιων πολιτικών σαπρόφυτων.
Σαράντα χρόνια «συζητούν» δόλιοι δολοφόνοι και νεκροθάφτες της Ελλάδας.
Σαράντα χρόνια όλοι τους «έχουν τη γνώμη τους», όπως την κωλοτρυπίδα τους.
Συμπέρασμα: Όσο περισσότερο «συζητούν», τόσο περισσότερο χώνουν την Ελλάδα στα σκατά.
Συνεπώς: Η βιολογική και γεωγραφική ύπαρξη της Ελλάδας και του «κυρίαρχου» λαού της απαιτεί: Ανασκολοπισμό του σάπιου συστήματος «επικοινωνίας» και δέκα χρόνια απόλυτης σιωπής!
Οι «διάλογοι» των σαράντα χρόνων αποδείχθηκαν ύμνοι στην εκφορά της κηδείας της Ελλάδας. Ένας ολόκληρος κόσμος πληρώνεται ακριβά, να παράγει μπουρμπου­λήθρες και σκατό, υπηρετώντας ντόπια και ξένα αφεντικά! (Τα αποτελέσματα αυτά των «διαλόγων», τα επισήμανα ήδη από το 1993 βλ. π.χ. τα άρθρα μου: «Η Βαβέλ των Αθηνών» στα «Πολιτικά Θέματα», 19/3/1993 – «Ξανά η φανφάρα της ομοψυχίας» στα «Π.Θ.» της 5/11/1993 – «Ο εκμαυλισμός των λαών», «Π.Θ.» της 3/12/1993, «Οι πραματευτάδες της  πατρίδας», στα «Π.Θ.» της 18/3/1994 – «Ο θρίαμβος του λαϊκισμού και η καλλιέργεια του φασισμού» στα «Π.Θ.» της 22/4/1994 – «Ο ναρκωμένος γίγαντας», στα «Π.Θ.» της 17/6/1999 – Ο Ιερός Λόχος της Εθνικής ταφής» στα «Π.Θ.» της 15/7/1994 κ.λπ., κ.λπ.).
Ενώ συνέβαιναν όλα αυτά και άλλα πολλά κοινωνιοκτόνα και εθνοκτόνα, οι μπουρδολόγοι συνέχιζαν αδίστακτοι το Ελλαδοκτόνο έργο τους και ο χαζοχαρούμενος, ανεύθυνος και ανώριμος λαός τους άκουγε, και τους ακούει, παρακολουθώντας την ίδια του την ταφή!
Ας ψοφήσει, λοιπόν, αν δεν τολμήσει να εξεγερθεί! Ήρθε η ώρα του ανελέητου κοινωνικού δαρβινισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: