Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Τα ψεύδη του κυριου Πρεντετερη στην υπηρεσια του διεθνους ιμπεριαλισμου και του τουρκικου νεοοθωμανισμου

Σχολιάζει ο Στρατηγός Δημήτρης Αλευρομάγειρος


Ο κ.Πρετεντερης γνωστός από ετών για τις νεοοθωμανικες ιδέες του όταν ήταν ο πρώτος που επιτέθηκε στους πρωτεργάτες και αγωνιστές της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, εργολάβος των τούρκικων απόψεων γιά το  κατάπτυστο σχέδιο Ανναν, έχει προσφάτως ανυψώσει αντιμνημονιακη σημαία αφού είδε τις δικές του ,τις διαχρονικά μνημονιακές, να γίνονται κουρέλια.
 
Με την ευκαιρία λοιπόν της επίσημης Ελληνικής παρουσίας με τον Πρωθυπουργό της χωράς[και ισως νομιζοντας οτι κανει αντιμνημονιακη αντιπολίτευση...[!!!!!!] στο μνημόσυνο για τα τέσσερα χρονιά από την απώλεια του Γίγαντα του Ελληνισμού Τάσσου Παπαδόπουλου και την εκεί ομιλία του, βρήκε την ευκαιρία να επιτεθεί σε αυτόν τον Μεγάλο Απόντα,  σήμερα που  προπαθουν λυτοι και δεμένοι του διεθνους ιμπεριαλισμου με τους ντοπιους πεμτοφαλαγγιτες να επαναφέρουν  γιά άλλη μία φορά αυτο το τερατουργημα που στηριζει και ο κ. αυτος... και πάλι λόγω των εκει μνημονίων, των Νταουνερ και των επικείμενων Προεδρικών εκλογών,
 
Όμως αυτός ο παρίας της δημοσιογραφίας με τα λεγόμενα του μας ίδει το δικαίωμα να σκεφτουμε οτι εξυπηρετεί πάλι ξένα προς τον Ελληνισμό συμφέροντα.
 
Αν είχε κάνει τον κόπο να διαβάσει το περίφημο βιβλίο των πραγματικών δημοσιογράφων Μιχάλη Ιγνατίου-Κώστα Βενιζέλου- Νίκου  Μελέτη "Σχέδιο Ανναν,το μυστικό παζάρι,Οι 129 ημέρες που συγκλόνισαν τον Ελληνισμό[και όχι βέβαια τον κ Πρετεντερη συμπληρώνουμε εμείς]/Λιβάνης 2005 ,καθώς και τα βιβλία του πραγματικού δημοσιογράφου Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου, "Η αρπάγη της Κύπρου" και "Κυπρος σε παγίδα" καθως και χιλιάδες αναλύσεις από επιφανείς δημοσιογράφους και ερευνητές ίσως[λεμέ ίσως] μπορούσε να εφέρετο με  πολίτικη διαφωνία αλλά με ευπρέπεια και αλήθεια.
 
Τίποτα από αυτά προφανώς δεν συμβαίνει γιατι στο κείμενο του ,ο κ. αυτός, αφού καθυβρίζει έναν ολόκληρο Λαό, τον περήφανο Κυπριακό Λαό, που αντιστάθηκε στα ιμπεριαλιστικά και νεοοθωμανικα σχεδία, έστειλε στον αγύριστο το κατάπτυστο σχέδιο Ανναν, καθυβρίζει και τον Μεγάλο απόντα Τασσο Παπαδοπουλο .,
Γιατί τι αλλο μπορούμε να σκεφτούμε όταν αναφέρεται σε οφ σορ εταιρείες, σε μαύρα χρήματα Μιλόσεβιτς και Ρωσικής μαφίας και σε 'εκμυστηρεύσεις Κληρίδη οπού  ειρωνεύεται Τον Μεγάλο Απόντα,γιατί είπε μεγάλη την Κύπρο;;;;
 
Αλλά περάν αυτής της κακοήθειας προς τον Μεγάλο Απόντα επιστρατευεται μόνον  ασύστολα ψεύδη ,όταν αναφέρει ότι θα είχε επιστραφεί η Αμμόχωστος, θα είχαν φύγει 37χιλ τουρκικά στρατεύματα , θα είχε σταματήσει ο εποικισμός και θα είχαν επανέλθει στα σπίτια τους αρκετοί εκτοπισθέντες .
Αυτά δεν είναι μόνον ασύστολα ψευδή αλλα είναι και βρώμικη προπαγάνδα ή στη καλύτερη ,για τον κ. αυτόν, περίπτωση έχει παντελή άγνοια και του άθλιου σχεδίου και των επιδιώξεων της Άγκυρας.
 
Εμείς δεν θα ασχολούμεθα με τα πνευματικά περιττώματα αυτού του κυρίου αν το επίσημο Ελληνικό και Κυπριακό κράτος δεν τηρούσε αιδήμονα σιωπή σε αυτές τις αθλιότητες,
 
Όμως επαναλαμβάνουμε ότι ο περήφανος Ελληνικός Λαός [του Κυπριακού πρωτοστατούντος ]επιστρέφουν αυτά τα περιττώματα αυτού του παρία της δημοσιογραφίας, στο πρόσωπό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: