Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Ο ιπποκόμης κύριος Κουράκης

Του Σωτήρη Καλαμίτση


Εραστής των λάθρα βιούντων και εργαζομένων εν τη ημεδαπή, παραδοσιακός αντιρατσιστής χτύπησε για μια ακόμη φορά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με τις άκρως προοδευτικές απόψεις. Αφού υποστήριξε την ανεξιθρησκεία, λες και εμείς οι υπόλοιποι την καταδικάζαμε, το δικαίωμα αυτοδιάθεσης και αυτοπροσδιορισμού παντός Έλληνος πολίτη, ώστε αυτός να επικαλείται την τουρκική του ιθαγένεια ή την ένταξή του σε ανύπαρκτη μειονοτική ομάδα, ενώ φέρει διαβατήριον της Ελληνικής Δημοκρατίας και απολαύει των σχετικών προνομίων, ο κ. Κουράκης μας είπε ότι όποιος θέλει να πληρώνονται οι ορθόδοξοι ιερείς από το κράτος, να δηλώνει την ορθόδοξον πίστιν του εις τον κύριον Έφορον και να καταβάλλει τον οβολόν του, ο οποίος θα παρέχει στο κράτος τη δυνατότητα να μισθοδοτεί τους ορθόδοξους ιερείς.
            Όλα καλά και ωραία κ. βουλευτά μου.  Θυμάμαι, όμως, ότι όταν η ανεκδιήγητη κυβέρνηση Σημίτη εισήγε τον νόμο περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και στη συνέχεια την κατάργηση της αναγραφής του θρησκεύματος στα ταυτότητές μας, ώστε να μην είναι υποχρεωμένος ο πολίτης να αποκαλύπτει τις θρησκευτικές πεποιθήσεις του ή την ανυπαρξία τους, σεις είχατε ταχθεί υπέρ των εν λόγω επιλογών του τεράστιου ηγέτη Σημίτη και κατακεραυνώνατε τον μακαριστό Χριστόδουλο  [αιωνία του η μνήμη] που ήταν σφοδρός πολέμιος της εν λόγω πολιτικής και είχε τεθεί επί κεφαλής της κίνησης για τη διατήρηση της αναγραφής του θρησκεύματος επί των ταυτοτήτων.
            Τώρα κ. Κουράκη μου, πώς θα προστατευθώ εγώ ο ορθόδοξος χριστιανός έναντι του Εφόρου και των λοιπών υπαλλήλων του Δημοσίου, στους οποίους θα με υποχρεώσετε να αποκαλύψω τις θρησκευτικές δοξασίες μου; Ή, πώς θα προστατευθώ εγώ ο μη χριστιανός, δηλαδή ο ανήκων στο 2% του ελληνικού λαού, ο οποίος δεν θα δηλώσω ότι θέλω να φορολογηθώ για τη μισθοδοσία των ορθοδόξων ιερέων αποκαλύπτοντας έτσι την μη χριστιανική πίστιν μου και εμβάλλων τον κ. Έφορον εις το βασανιστικόν ερώτημα μήπως είμαι άθεος;  Μάλλον δεν είναι θέμα αυτό, αφού οι πάντες θα σπεύσουν να μη δηλώσουν ότι επιθυμούν να φορολογηθούν για τον λόγο αυτό. Αρκετούς φόρους πληρώνουν και θα κληθούν να πληρώσουν και εξ αιτίας σας.
            Αλήθεια, γιατί δεν έχετε ακόμη προτείνει αυτή τη ρηξικέλευθη επιλογή ως προς τα τέλη π.χ. της ΕΡΤ; Όποιος θέλει να βλέπει τηλεόραση και να ακούει ραδιόφωνο, να το δηλώνει, ώστε ο Έφορος να εισπράττει και τον ανάλογο φόρο. Αλλά και πάλι, πώς θα προστατεύσετε τα προσωπικά δεδομένα κάθε πολίτη που δεν θέλει να αποκαλυφθεί ότι δεν βλέπει και δεν ακούει τα παπαγαλάκια της κυβερνητικής ΕΡΤ;
            Γιατί δεν καλείτε τους λοιπούς εραστάς των λαθρομεταναστών να δηλώνουν τούτο εις τον κύριον  Έφορον και να καταβάλλουν τον οβολόν τους δια την κάλυψιν των πάσης φύσεως αναγκών διαβίωσης αυτών εν αξιοπρεπέσι  καταλύμασι μετ’ αναλόγου διατροφής;
            Βλέπετε, η συνέπεια σε θέσεις και απόψεις εξακολουθεί να είναι το ζητούμενο. Προ πάντων επί ζητημάτων που ενοχλούν ανεξηγήτως την «προοδευτικιά» διανόηση και αριστερόστροφη κουλτούρα.
            Α, και να μην ξεχάσω. Εγώ δεν ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ και δεν προτίθεμαι να το πράξω. Γιατί να μετέχω στην κρατική επιχορήγηση του κόμματός σας; Μήπως θα έπρεπε να εισηγηθείτε, ώστε μόνον οι ψηφοφόροι σας να σας δίνουν τον οβολόν τους; Μη μου μιλήσετε για δημοκρατία, μυστικότητα της ψήφου και αηδίες. Ο μπερντές είναι ο στόχος. Να ξεκοκκαλίστετε και την εκκλησιαστική περιουσία. Αφήστε την εκεί που είναι για ώρα αδήριτης ανάγκης, την οποίαν σεις αδυνατείτε να διΐδετε ελλείψει οξυδέρκειας.
            Και το τελευταίο, αλλά σημαντικότατο. Δεν βγήκε λέξη από τα χείλη σας για ένα κορίτσι 11 ετών εκ Βουλγαρίας που τέσσερις μέρες τώρα κείτεται νεκρό στο νεκροτομείο εξ αυτοκινητικού ατυχήματος χωρίς κανείς να αναζητεί τη σορό του. Αυτό και μόνο δείχνει την κατάντια σας, αλλά και την κατάντια μας που ασχολούμεθα με τις ηλιθιότητες τις δικές σας και πλείστων όσων άλλων πολιτικών.


Σχόλιο Στρατηγού Δημήτρη Αλευρομάγειρου
Πονάει αλλά τι να κανουμε;;;;
Γιά αλλη μια φορα πρέπει να ασχολουμεθα με την καθε ανοησία του καθε εξυπνακια τη στιγμη που ο Ελληνικός Λαός γονατιζει απο τα αθλια οικονομικα ληστρικα μετρα.

[προφανως ο κ.Κουράκης δεν πηρε ειδηση οτι το 27% που ελαβε ο ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταιες εκλογές δεν εχει να κανει με το 3% της παλαιας ΣΥΡΙΖΙΚΗΣ σκεψης .Μαλλον επιθυμει-εκ των πραγματων και δηλώσεών του - ο ΣΥΡΙΖΑ να επανελθει στο 3%..Άσε που το ΔΝΤ και ο κ. Στουρναρας τριβουν τα χέρια τους με τετοιες προτάσεις...]

Δεν υπάρχουν σχόλια: