Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Η δολοφονία της αξιοκρατίας στο δημόσιο και οι απολύσεις στο ΙΚΑ

Ο πολίτης Π.Λ.Παπαγαρυφάλλου
Πρόεδρος της Επιτροπής Ενημερώσεως Εθνικών Θεμάτων


Εδώ και δύο χρόνια, με το ίδιο μέσο επικοινωνίας, πρότεινα την απόλυση ενός εκατομμυρίου (1.000.000) υπαλλήλων – κοπριτών στο δημόσιο, οι οποίοι το κατέλαβαν με μοναδικό προσόν τις κομματικές ταυτότητες.
Επειδή αυτός ο κόσμος των κομματικών ψηφοφόρων – που δεν διορίστηκε μέσω ΑΣΕΠ – αποτελούσε και αποτελεί τη δεξαμενή των ψηφοφόρων, που στήριζαν και αναπαρήγαγαν το σάπιο πολιτικό σύστημα, o γράφων πρότεινε την απόλυσή τους για να σπασει ο πολιτικός βόθρος και να επέλθει ελάφρυνση του κρατικού προϋπολογισμού.
Αυτό το ένα εκατομμύριο μαζί με τον πατέρα και τη μάνα γέμιζαν τις κάλπες με τρία εκατομμύρια, τουλάχιστον, ψήφους, όποτε γίνονταν οι εκλογές.
Ήταν –και είναι- ο κόσμος των χυδαίων ιδεολόγων, που αντάλλασσαν την ψήφο τους με το διορισμό.
Ήταν  -και είναι-  αυτός ο κόσμος της πολιτικής αθλιότητας –με τους προνομιούχους υπαλλήλουςτης Βουλής και των ΔΕΚΟ-, τους οποίους ο σαρκαστικός Σουρής «ύμνησε» με τούτους τουςέντιμους στίχους:
Πουλούσατε την ψήφο σας αντί του αργυρίου, σαν πρόστυχοι ντελάληδες του Αναβρυτηρίου.
Όμως, αυτούς τους «ιδεολόγους» δεν τόλμησε η εκφυλισμένη εξουσία να τους αγγίξει και στέκεται σούζα μπροστά τους, παραβιάζοντας ηθικές, οικονομικές αρχές και συμφωνίες με την Τρόικα. Είναι οι στυλοβάτες της. Είναι το οξυγόνο της.
Επειδή όμως η χυδαία εξουσία, επειδή δεν ήθελε να θίξει τους κοπρίτες ψηφοφόρους, τόλμησε να κάνει τούτο το αδιανόητο: Απέλυσε τους υπαλλήλους που πέτυχαν στις εξετάσεις του ΑΣΕΠ και άρα χωρίς κομματική ταυτότητα και άρα ήταν ύποπτοι ως ψηφοφόροι.
Αφού τους απέκλεισε από την ΑΤΕ, τους πέταξε στο ΙΚΑ και από εκεί στο δρόμο. Ήταν άξιοι και αξιοπρεπείς οι 500 διαγωνισθέντες και πρέπει να τιμωρηθούν!
Η αξιοκρατία και η ηθική στο απόσπασμα, έως ότου οδηγηθούν σε αυτό οι εθνικοί νεκροθάφτες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: