Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Ισλαμιστές στην ΠΓΔΜ. ΕΚΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ

Ολοένα και αυξάνεται η ένταση αλλά και η προκλητικότητα των Μουσουλμάνων -Ισλαμιστών στη περιοχή μας! Τελευταίο συμβάν αυτό που σημειώθηκε στο χωριό zdunge  σε μια περιοχή που κατοικούν στη πλειοψηφία φανατικοί Μουσουλμάνοι Ισλαμιστές.

Οι ντόπιοι,  σε αγαστή συνεργασία με τους Τούρκους κατοίκους, αντέδρασαν δυναμικά στη κατασκευή ενός Σταυρού στο προαύλιο της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου, λέγοντας προκλητικά πως ο Σταυρός με το ύψος του (12 μ) θα είναι υψηλότερος  από τον μιναρέ τους, κάτι που θεωρείται προσβολή για τη θρησκεία τους !

Ο Δήμαρχος της περιοχής Νεβζάτ Μπέιτα  μετά και από μια στημένη καταγγελία, σταμάτησε την κατασκευή, με τον ισχυρισμό πως ουδείς τον είχε ενημερώσει από τους Χριστιανούς!

Οι συνεχείς θρησκευτικές εντάσεις στη περιοχή έχουν απασχολήσει και το ΥΠΕΞ ΗΠΑ που ανέφερε πως στη περιοχή υπάρχει πρόβλημα με την θρησκευτική ελευθερία!

Πληροφορίες και από την Βοσνία αναφέρουν πως πρόσφατα οργανώθηκε αποστολή Για τη Συρία, στα πρότυπα της ΑΛ-ΚΑΙΝΤΑ για να πολεμήσουν οι μετέχοντες εναντίον του Άσαντ. Η είδηση δημοσιεύθηκε προ ολίγων ημερών και στη Σκοπιανή εφημερίδα «ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑ».

Επικεφαλής της όλης οργάνωσης, ο Νουσρέτ Γκολός και ήδη έχουν συγκεντρωθεί 52 πολεμιστές της Τζιχάντ! Με τη βοήθεια των Τουρκικών Υπηρεσιών συναντήθηκαν στην Αντιόχεια και πέρασαν στη Συρία!

Στις 26 Ιουλίου 2012 η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ σε ένα προφητικότατο ρεπορτάζ, μιλούσε για ενεργοποίηση του Ισλαμικού Τόξου που περιλαμβάνει τις περιοχές Μοναστηρίου, Ρέσνης, Αχρίδος, Στρούγκας, Τετόβου,  Γκόστιβαρ, Κόντοβο και όχι μόνο!

Στις περιοχές που αναφέρουμε δρουν οι 8 Σελαφιστές, το πιό αιμοβόρο Ισλαμικό Τάγμα σε καθαρά πρότυπα της  «ΤΖΙΧΑΝΤ»!

Η Τουρκία σε συνεργασία με την Σαουδική Αραβία εκτός των άλλων χρηματοδοτεί την ανέγερση ανώτατων Θεολογικών σπουδών.  Πολλά στελέχη των παραπάνω περιοχών έχουν σπουδάσει στο Ίδρυμα Ελ Μπένα της Σ. Αραβίας.

Το Ισλαμικό Τόξο προκαλεί ανησυχία και στη γειτονική Βουλγαρία όπου συνεχώς αυξάνεται (πρόσφατα στις Εθνικές εκλογές  είδε τα ποσοστά του να μεγαλώνουν).

Μάλιστα και η αμερικανική πρεσβεία στη Σόφια είχε επισημάνει πως ο Ισλαμικός Εξτρεμισμός εμπνέει μια πολύ σοβαρή ανησυχία!
 

www.elzoni.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: