Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Η Μ. Ρεπούση ξαναχτυπά (την ιστορική μας μνήμη)

Μετά τον "συνωστισμό" στην προκυμαία της Σμύρνης, φαίνεται ότι η κυρία Μ. Ρεπούση έχει βάλει πλώρη για νέες παραχαράξεις της ελληνικής ιστορίας... Έτσι, σύμφωνα με έγγραφο που έφερε στη δημοσιότητα το Real.gr, η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ απευθύνεται προς την Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ εν όψει της ψήφισης του λεγόμενου "αντιρατσιστικού" νομοσχεδίου, ζητώντας από την αντιπολίτευση να αντιδράσει, προκειμένου να μην ποινικοποιηθεί από το νομοσχέδιο η άρνηση των γενοκτονιών που έχει αναγνωρίσει η Ελληνική Βουλή, δηλαδή των Ελλήνων της Μικράς Ασίας και των Ποντίων!

Είναι χαρακτηριστικό ότι η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ καλεί την Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ να παρακινήσει «συναδέλφους, πολιτικά κόμματα και δημοσιογράφους» να μην «περάσει» η -όπως τη χαρακτηρίζει- «προβληματική διάταξη που ποινικοποιεί την άρνηση των γενοκτονιών και των εγκλημάτων πολέμου»! Το σχετικό έγγραφο, όπως έχει δημοσιευθεί από το real.gr, είναι στην πάνω εικόνα.

Για λόγους τάξης πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι η κ. Ρεπούση, με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, απάντησε ότι «Δεν έστειλα ποτέ επιστολή στην επιτροπή δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ». Όμως τις πληροφορίες του Real.gr επιβεβαίωσε και το protothema.gr το οποίο αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «η ύπαρξη της επιστολής αναγνωρίστηκε από την κυρία Ρεπούση σε επικοινωνία που είχαν μαζί της συνεργάτες του κ. Κουβέλη μετά τη δημοσιοποίησή της». Επίσης συνεργάτες του Φ. Κουβέλη τόνιζαν στο Real.gr ότι «είναι οι γνωστές προσωπικές θέσεις της κυρίας Ρεπούση». 

Με στοιχεία από real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: