Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Εις Οιωνός Κάκιστος!!!

Με τον Λάζαρο Μαύρο

Τ Ρ Ε Ι Σ ΛΕΞΕΙΣ πίσω από τις οποίες αποκρύπτεται σκοπίμως και δολίως η ασύστολη εξαπάτηση των πολιτών. Με δράστες τους διαδοχικώς κυβερνώντες, στην ιερή υπόθεση της Αμυντικής Θωράκισης. Είναι οι λέξεις «εκσυγχρονισμός» και «αναδιοργάνωση - αναβάθμιση» της Εθνικής Φρουράς. Εδώ και μιαν ακριβώς δεκαετία 2002 - 2013, μ’ ελάχιστες, παροδικές, μάταιες και θνησιγενείς εξαιρέσεις, ροκανίζεται επαναληπτικά, ξηλώνεται συστηματικά, αποδυναμώνεται ουσιαστικά η δυνατότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας και του Ελληνισμού να αντιτάξει επαρκώς αποτρεπτική ένοπλη άμυνα, στη διαρκώς ενισχυόμενη τουρκική στρατιωτική απειλή. Οι διαδοχικώς κυβερνήσαντες έχουν καταντήσει την άμυνα του τόπου σε τέτοιο χάλι ώστε:

Ε Λ Α Χ Ι Σ Τ Α 
διαφέρει από τα παραμελημένα, παρατημένα, χορταριασμένα, εγκαταλελειμμένα ή και κατεδαφισμένα πυροβολεία και πολυβολεία της ΕΦ στις ακτές της Κερύνειας του Ιουλίου 1974, που ούτε καν εκείνα επέτρεψε εγκαίρως να επανδρωθούν στις 19.7.74, η Χούντα των προδομένων κυπριακών Θερμοπυλών...
Ο Ι ΔΙΑΔΟΧΙΚΩΣ κυβερνώντες, αφ’ ενός, λεηλάτησαν και διασκόρπισαν ληστρικώς τα Ιερά Χρήματα του λαού στο Ταμείο Αμυντικής Θωράκισης. Κουτσούρεψαν τη μαχητική ικανότητα και την πολεμική ετοιμότητα της ΕΦ, αφ’ ετέρου. Και μετέτρεψαν τον χώρο και το προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων σε πεδίο αχαλίνωτου οργιασμού του πελατειακού συστήματος της πρωταίτιας Κομματοκρατίας. Με πρωτεύθυνον γι’ αυτά, τον εκάστοτε Υπουργό Άμυνας. Και κομπάρσους τους κομματικούς τής κοινοβουλευτικής Επιτροπής Άμυνας.

Τ Ω Ρ Α Η ΑΠΑΤΗ
 κλιμακώνεται. Με το ίδιο πάντα πρόσχημα = δόλο. Του δήθεν εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης, που υπόσχεται [σ.σ. για να καλλιεργεί και ν’ αφιονίζει συστηματικά τη φυγοστρατία] τη μείωση της στρατιωτικής θητείας, τη διάλυση στρατιωτικών μονάδων, τη «ριζική» εξάρθρωση της εφεδρείας. Την τελειωτική, δηλαδή, εξάλειψη της δυνατότητας προβολής, έγκαιρης, αξιόπιστης, πειστικής και αποτελεσματικής Αποτρεπτικής Ένοπλης Ισχύος, απέναντι στα μονίμως πανέτοιμα για ανάληψη επιθετικών επιχειρήσεων τουρκικά στρατεύματα κατοχής.

Δ Ε Ν ΕΙΝΑΙ
 τυχαίο. Ο Θεός δεν είναι… καμηλάρης: Οι πρώτοι - πρώτοι Υπουργοί τής άθλιας, εδώ κι εν Αθήναις, Κομματοκρατίας που πήγαν φυλακή, είναι οι διατελέσαντες Υπουργοί Άμυνας. Σαφές μήνυμα Νεμέσεως στους επίορκους παραβάτες του προγονικού όρκου «ου καταισχυνώ όπλα τα ιερά». Αλλά και κάκιστος οιωνός για όλους τους πολίτες: Όσο εσείς ανέχεστε την αχαλίνωτη Κομματοκρατία και τους Υπουργούς - δράστες τής Εξαπάτησης, να καταστρέφουν ατιμώρητοι την άμυνα, τόσο κι εσείς ευθύνεστε που ο Αττίλας θα ξαναβρεί, όπως στις 20 Ιουλίου 1974 στην Κερύνεια, χορταριασμένα τα πυροβολεία…

www.sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: