Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Δημοσιογράφοι - Στρατοδίκες!

Ο  πολίτης Π.Λ.Παπαγαρυφάλλου
Πρόεδρος της Επιτροπής Ενημερώσεως Εθνικών Θεμάτων

Καταιονισμός πληροφόρησης και παραπληροφόρησης και επί 24ωρου βάσεως, η συντριπτική πλειοψηφία των λεγόμενων δοκιμιογράφων εκδίδουν καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος των βουλευτών της Χρυσής Αυγής!
Ανέλαβαν το ρόλο του βασιλικού επιτρόπου των Εκτάκτων Στρατοδικείων της περιόδου του Εμφυλίου.
Ω! tempora o mores!
Πρόκειται για ένα αντιδημοκρατικό φαινόμενο, το οποίο  ο γράφων καυτηρίασε από το 1992 με ένα πολυσέλιδο κείμενο, το οποίο είχε τον τίτλο: "Το κατηγορώ ενός πολίτη" (Δημοσιεύθηκε στα "Πολιτικά Θέματα" της 2 και 9 Οκτωβρίου 1992).
Έγραφα τότε: "Κατηγορώ τα κρατικά ΜΜΕ κα ιτα δύο μεγάλα ιδιωτικά κανάλια γιατί περιόρισαν το "διάλογο" και τον "πολιτικό" λόγο σε μια χούφτα εκροπσώπων των 4 μεγάλων κομμάτων και κυρίως των δύο μεγάλων… Αποτέλεσμα η κολοβωμένη ενημέρωση της ελληνικής κοινωνίας…"
Φωνή βοώντος εν τη ερήμω.
Επανέφερα και ανέδειξα αυτό το ναζιστικό φαινόμενο αλλά σιωπή, πολύ σιωπή (το "Κατηγορώ" αναδημοσιεύθηκε το έργο μου: "Ο Λαϊκισμός στην Ελλάδα", εκδ. "Ergo", Αθήνα 2002, σελ. 84-94).
Επανήλθα το 2003, με το κείμενό μου: "Αρρωστημένη δημοσιογραφία = χυδαία δημοκρατία" ("Πολιτικά Θέματα" της 24/1/2003 και αναδημοσίευση στο έργο μου: "Πολιτική και Κοινωνία στην Ελλάδα του λαϊκισμού", εκδ. "Πολιτικά Θέματα", τόμ. Β', Αθήνα 2004, σελ. 213-215).
Σιωπή, σιωπή! ΟΛΟΙ στη μάσα, στην καριέρα και στην… κονόμα, πλην ελαχίστων που μετριούνται στα δάχτυλα της μιας χειρός!
Τώρα έγιναν αρκετές κωλοτούμπες αλλά είναι αργά, πολύ αργά για να  βγούμε από τους πολιτικούς και κοινωνικούς βόθρους!
Οι βασιλικοί Επίτροποι είναι πολλοί, πάρα πολλοί!

Δεν υπάρχουν σχόλια: