Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Η "ισχυρή" Ελλάδα του Σημίτη

Ο  πολίτης Π.Λ.Παπαγαρυφάλλου
Πρόεδρος της Επιτροπής Ενημερώσεως Εθνικών Θεμάτων

Ως φάντασμα πλανάται μέσα στα ερείπια, τα οποία αναδύουν οσμές πτωμαΐνης την οποία αναδεύουν με τις πρόστυχες κουτάλες τους πολιτικάντηδες όλων των χρωμάτων και συντεχνίες κάθε λογής με κορυφαίες της ΓΣΕΕ, της ΑΔΕΔΥ, των ΑΕΙ και των δημοσιογράφων! Ένα χυδαίο κράμα πτωμαΐνης και "σκατού" πάνω στο οποίο οι "ταγοί" και υποταγοί του συστήματος της σήψης και της αρπαχτής χορεύουν το "χορό των κολασμένων", όπως ήδη το επεσήμανε από το 1992 και ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, στο άρθρο του: "Έκπτωση ήθους" (στην εφ. "Το Βήμα" της 6 Δεκεμβρίου 1992).
Ηγεσίες και "κυρίαρχος" λαός - η συντριπτική του πλειοψηφία - έσερναν ανέμελα το χορό αδιαφορώντας για το τι θύελλα έρχεται.
Ήταν τότε, το 1992, που ο γράφων πρωτοστάτησε στην ίδρυση της "Κίνησης Ενεργών Πολιτών" και κάλεσε τον τότε μητροπολίτη Δημητριάδος να ηγηθεί του αγώνος κατά της καλπάζουσας διαφθοράς (βλ. "Ανοιχτή πρόσκληση στον μητροπολίτη Δημητριάδος", στα "Πολιτικά  Θέματα" της 13 Δεκεμβρίου 1992).
Τώρα, οι βόθροι διερράγησαν. Πτωμαΐνη και σήψη, χέρι χέρι θα οδεύσουν προς τον αργό θάνατο ψηφοφόρων και πατρίδας ΑΝ δεν γίνει κάποιο θαύμα ή ΑΝ  ο σάπιος λαός δεν σηκωθεί όρθιος!
Αμφιβάλλω, πολύ  αμφιβάλλω, αν τολμήσει να σηκωθεί!
Ραντεβού στα… θυμαράκια, γιατί το ραντεβού… στα γουναράδικα απαιτεί παλληκαριά!

1 σχόλιο:

Ἀλέξανδρος είπε...

Δηκτικός ὂπως πάντοτε.Ποτὲ ὂμως ἂδικος!!!