Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Η "Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας" και το νέο Γουδί

Ο  πολίτης Π.Λ.Παπαγαρυφάλλου
Πρόεδρος της Επιτροπής Ενημερώσεως Εθνικών Θεμάτων

Αυτός είναι ο πομπώδης απατηλός τίτλος μιας εκ των Επιτροπών της Βουλής -έτσι ονομάζεται το χαλκείο της διαφθοράς και της ανομίας- η οποία υποτίθεται ότι ασχολείται με αυτό που λέει ο τίτλος της: Διαφάνεια.
Όμως αυτό το κακόγουστο θέατρο της Δευτέρας λειτουργεί αντίθετα προς την αποστολή του. Χρόνια και χρόνια δεν κάνει τίποτα άλλο από το να συσκοτίζει, να εξαπατά και να συγκαλύπτει κακουργήματα επίορκων βουλευτών, υπουργών και πρωθυπουργών.
Πρόκειται ουσιαστικά για μια νομιμοποιημένη σφηκοφωλιά της κομματικής πλειοψηφίας, η οποία αγωνίζεται να θάψει τις άνομες πράξεις και παραλείψεις των μελών της συντεχνίας.
Τρανή απόδειξη ότι χρόνια και χρόνια τίποτα δεν έφερε στο φως και όταν από λάθος ξεπετάγεται κάποια αχτίδα προσπαθεί να τη σβήσει.
Περίτρανη απόδειξη η εναγώνια προσπάθεια των δήθεν προέδρων της να φιμώσουν την τσαγανή δικηγορίνα του ΣΥΡΙΖΑ που απαιτεί απαντήσεις και υποβάλλει οχληρές ερωτήσεις.
Πανικός στους εργολάβους της συγκάλυψης, που το απύθμενο θράσος τους μετατρέπει σε λάγνους του κανονισμού και τους οδηγεί στηνεσκεμμένη τερατώδη συμπεριφορά να ονομάζουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς αριθμούς τηλεφωνικού καταλόγου!
Δεν πρόκειται για μια απλή πολιτική απάτη. Δεν πρόκειται για πιθηκοποίηση του δημόσιου βίου. Πρόκειται για ένα διαρκές εθνικό έγκλημα ηθικού και οικονομικού χαρακτήρα, το οποίο ταυτόχρονα μετέτρεψε την Ελλάδα σε απέραντο πολιτικό και κοινωνικό διαφθορείο. Υπό τις συνθήκες αυτές το "Γουδί" αποτελεί τη μόνη λύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: