Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Δήμαρχος Καμίνης: "Ουσιαστικό έργο έκανε στην Αθήνα ο δήμαρχος Δημήτριος Μπέης" (συνέντευξη στο ραδιόφωνο του Real στις 20 Φεβρουαρίου)

Ο δημότης-πολίτης Π.Λ.Παπαγαρυφάλλου
Πρόεδρος της Επιτροπής Ενημερώσεως Εθνικών Θεμάτων

Όσα ξέρει ο γράφων από τη διάσπαση του ατόμου άλλο τόσο γνωρίζει ο αποτυχέστατος κ. Καμίνης από τοπική αυτοδιοίκηση.
Επειδή όμως ούτε ο ίδιος ούτε οι αντίπαλοί του ούτε αυτοί που ψηφίζουν γνωρίζουν το δημοτικό και κοινωνικό έγκλημα του Μπέη σε βάρος των Αθηναίων και την πόλη μας, αντιγράφω ξανά την αναμφισβήτητη μαρτυρία του μακαρίτη πρωθυπουργού Γεωργίου Ράλλη, ο οποίος έγραφε σχετικά: "Το 1980 η κυβέρνησή μου για να αποσυμφορήσει το κυκλοφοριακό στην Αθήνα, αποφάσισε να δημιουργήσει υπόγεια γκαράζ σε 100 σημεία των Αθηνών "αλλά ο τότε δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ στην Αθήνα Δ. Μπέης αρνήθηκε να συνεργαστεί με την κυβέρνηση υπό το πρόσχημα πως διαθέτει έτοιμα κεφάλαια που θα του δανείσουν οι Άραβες για να τα φτιάξει ο δήμος μόνος του"
Τα δάνεια των Αράβων δεν έφθασαν και η Αθήνα εξακολούθησε να ζει σε κυκλοφοριακή ασφυξία για δεκαετίες.
Το δημοτικό-πολιτικό και κοινωνικό αυτό έγκλημα ο "κυρίαρχος" λαός όχι μόνο δεν το καταδίκασε αλλά επιβράβευσε τον εγκληματία δήμαρχος ψηφίζοντάς τον ξανά και ξανά και τον έκανε και βουλευτή!
Ματαίως ο γράφων πρότεινε το 1986 να περάσει ο… ταλαντούχος δήμαρχος από έκτακτο Στρατοδικείο, ως δολοφόνος της ζωής εκατομμυρίων κατοίκων.
Όμως δεν επρόκειτο περί κατοίκων -ανθρώπων - πολιτών - δημοτών αλλά περί πολιτικών Αυστραλοπιθήκων (για το ζήτημα αυτό βλ. Γ. Ράλλη: "Ώρες Ευθύνης", Αθήνα 1983, σελ. 173-174 και τα άρθρα μου: "Η δευτεροβάθμια Τ.Α. και η κομματικοποιημένη αδρανούσα πρωτοκοπρία", στα "Πολιτικά Θέματα" της 10/12/1993 και "Τα κομματικά ψευδεπίγραφα των δημοτικών εκλογών", στην "Καθημερινή" της 4/9/1986).
Πίθηκοι ενωμένοι, πάντα καθηλωμένοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: