Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΚΕΡΥΝΕΙΑ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 10.5.2016

Συμπατριώτες , Συμπατριώτισσες, Αδέλφια Έλληνες και Ελληνίδες, Έλληνες και Κύπριοι Απόδημοι,

Η Ελληνική Κύπρος κινδυνεύει άμεσα , όχι διότι μέρος της κατέχεται απο χιλιάδες Τουρκικά στρατεύματα και τάνκς αλλά απο τη διαχείριση που γίνεται στο Εθνικό μας θέμα  και την ακατανόητη εμμονή των διαχειριστών του Κυπριακού:
·         να παραμερίζουν  την καθαρή Λαϊκή βούληση  η οποία διατυπώθηκε ξεκάθαρα στο αποτέλεσμα του  Δημοψηφίσματος το 2004, με την  οποία απορρίφθηκε η  μονομερής και  αυθαίρετη απόφαση Κομματικών Ηγεσιών να συμβιβασθούν με την κατοχή και να συνθηκολογήσουν νομιμοποιώντας τα κατοχικά δεδομένα  και απεμπολώντας Κρατικά και Ανθρώπινά μας Δικαιώματα  με λύση Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας.

Το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια προειδοποιεί για τους κινδύνους μιας τέτοιας συνθηκολόγησης που ακούει στο όνομα Διαζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία της οποίας η φιλοσοφία είναι: να τουρκοποιηθούν τα κατεχόμενα με τη δημιουργία Τουρκικού προγεφυρώματος εκεί,  με παράλληλη κηδεμόνευση ολόκληρης της Κύπρου απο την Άγκυρα μέσω των συνταγματικών δομών του νέου μορφώματος, σε πρώτη φάση , τον σταδιακό  αφελληνισμό και πλήρη τουρκοποίηση ολόκληρης της Κύπρου, σε δεύτερη φάση,  όπως προνοεί  το Τουρκοβρετανικό  σχέδιο «επανάκτησης» της Κύπρου που εκπονήθηκε και τέθηκε σε εφαρμογή απο  το 1956.
Το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια καλεί τον κάθε Έλληνα πατριώτη ( όχι μόνο που κατοικεί στην Κύπρο)  να προβληματιστεί μαζί μας  και ο καθένας μας να συμβάλει ώστε να αποτραπεί αυτή η κατάληξη. Ο Τουρκικός επεχτατισμός θα πρέπει να αναχαιτισθεί στην Κύπρο. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΘΕΊ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΙΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΘΕΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΛΥΣΗ ΔΙΖΩΝΙΚΉΣ ΔΙΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΘΟΔΕΥΘΕΙ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΘΑΡΑ ΑΝΤΙΚΑΤΟΧΙΚΟΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΙΟ.

ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΡΟΙΜΟΔΟΤΗΘΟΥΝ ΜΕ ΨΗΦΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΑΣΩΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΗΣΗΣ ΜΕ ΛΥΣΗ ΔΙΖΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ.



Για το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια
Ιωάννης Σιεκερσαββας
Γραμματέας

Δεν υπάρχουν σχόλια: