Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

ΣΦΟΔΡΟ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΤΟΥ DEB ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ζητάμε τα καθορισμένα από την συνθήκη της Λωζάννης δικαιώματα μας !
146253342998156
Εσείς μπορείτε, όπως κάνατε και μέχρι σήμερα να χρησιμοποιείτε όλη την κρατική δύναμη για να μας αφαιρέσετε τα δικαιώματα που μας αναγνώρισε η Λωζάννη!
Εσείς μπορείτε  κάνοντας έφοδο στα παραρτήματα του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης να σταματάτε τις δραστηριότητες που ασκεί ένας νόμιμος σύλλογος  για τα μέλη του και την μειονότητα!  Μπορείτε να δικάσετε και την ηγεσία του !
Εσείς μπορείτε χωρίς να δέχεστε σαν συνομιλητή την τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης,  με χρήση της πολιτικής ισχύος να καταργείτε την θρησκευτική και λατρευτική αυτονομία των μειονοτικών με αντιδημοκρατικούς νόμους σαν αυτόν των ¨240 ιμάμηδων¨ !
Εσείς με το κλείσιμο σχολείο με επίκληση τους λίγους μαθητές, με την απαγόρευση των τουρκικών στα μειονοτικά σχολεία, μη επιτρέποντας το άνοιγμα των δίγλωσσων τουρκικών-ελληνικών νηπιαγωγείων και μη επιτρέποντας το άνοιγμα μειονοτικών γυμνασίων και λυκείων ενώ υπάρχει ανάγκη, μπορείτε και αγνοείτε την εκπαιδευτική ελευθερία και αυτονομία της μειονότητας μας !

Εσείς μπορείτε και εμποδίζετε την διοίκηση των πατροπαράδοτων βακουφίων μας από την μειονότητα μας και επ΄ωφελεία της !
Εσείς μπορείτε να σπάζετε τα τζάμια στα γραφεία ενός επίσημου κόμματος , να κλέβετε το αυτοκίνητο του αείμνηστου ηγέτη μας, να εκφοβίζετε τους ανθρώπους μας και να ασκείτε ψυχολογική πίεση !
Εσείς μπορείτε να μην αναγνωρίζετε τις αποφάσεις του ΕΔΑΔ υπέρ των ιστορικών συλλόγων και να μην επιτρέπετε να κρεμαστούνε οι πινακίδες τους !
Εσείς μπορείτε να μην αναγνωρίζετε τον μουφτή που επέλεξε η τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης και να αγνοείτε την ελεύθερη βούληση της μειονότητας με προσβλητικές φράσεις του τύπου ¨πειρατής-μουφτής¨ !
Εσείς πράττοντας αυτά μπορείτε και υπονομεύετε το να ζούνε οι μειονοτικοί σαν ευτυχισμένοι πολίτες σε αυτή τη χώρα, υπονομεύετε την αγάπη του να υπηρετήσει αυτή τη χώρα και το να την νιώσει δική
του !
Αλλά θέλουμε να ξέρετε το εξής
Εμείς όπως κάθε μόνιμος κάτοικος σε αυτή τη χώρα, θα συνεχίσουμε εντός των δημοκρατικών και νομίμων πλαισίων να  δίνουμε τον αγώνα  για να ζούμε με την τουρκική μας ταυτότητα ως Έλληνες πολίτες. Χωρίς φόβο και κούραση, διαφυλάττοντας την πατροπαράδοτη ¨ανεκτικότητα μας¨, ο αγώνας αυτός θα συνεχιστεί αυξανόμενος με επιμονή και υπομονή. Mε σεβασμό στην κοινή γνώμη, ανακοινώνουμε πως πλέον ήρθε ο καιρός για ένα σχέδιο δράσης ώστε να ακουστεί σε όλο τον κόσμο αυτή η ανείπωτη σε βάρος μας πίεση.
KOMMA DΕΒ
  http://www.debpartisi.org/haberler.php?s=detay&id=4325
6/5/2016
Σχ : Λοιπόν,
Εμείς είμαστε αυτοί που έχουμε ένα κράτος στο οποίο καραμπινάτοι πράκτορες της Τουρκίας κυκλοφορούν χωρίς να έχουν ανάγκη αστυνομικής φύλαξης .
Εμείς είμαστε αυτοί που έχουμε ένα κράτος στο οποίο ζει, εκφράζεται και αναπτύσσεται ελεύθερα η μουσουλμανική μειονότητα. Σε αντίθεση με αλλού…
Εμείς είμαστε αυτοί που έχουμε ένα κράτος στο οποίο οι αντιφρονούντες δεν  εξαφανίζονται και δεν φυλακίζονται.
Εμείς είμαστε αυτοί που έχουμε ένα κράτος στο οποίο μπορεί ο κάθε πράκτορας ή μη, να γράφει ότι θέλει στην ιστοσελίδα ή στην εφημερίδα του και να μην εισβάλλει η αντιτρομοκρατική στα γραφεία του την άλλη μέρα…
Εμείς είμαστε ένα κράτος στο οποίο δεν επιβάλει ο πρόεδρος ή ο πρωθυπουργός το πώς θα αυτοπροσδιορίζεται ο καθένας. Αλλά δεν θα μας επιβάλλουν βέβαια και κάποιοι πράκτορες  το πώς θα ονομάζει το κράτος τους πολίτες του.
Στο δικό μας κράτος δεν έκαψαν ζωντανούς θρησκευτικούς λειτουργούς άλλης θρησκείας, δεν λιντσάρησαν αλλόθρησκους,  δεν βίασαν μικρά παιδάκια και γυναίκες , δεν σκόρπισαν τα οστά νεκρών και δεν λεηλάτησαν ΧΙΛΙΑΔΕΣ καταστήματα (1955…)
Δυστυχώς βέβαια είμαστε και ένα κράτος που χάριν κομματικών συμφερόντων,  ανέχεται την παρουσία έμμισθων Τούρκων πρακτόρων χωρίς να αντιδρά. Και αυτό φυσικά εκείνοι το εκμεταλλεύονται και συνεχίζουν την υπονομευτική τους δράση.  

http://tourkikanea.gr/2016/05/deb-237/#more-61446

Δεν υπάρχουν σχόλια: